Kneipp Goodbye Stress + SOUTĚŽ

Chcete vědět víc o oblíbené řadě kosmetiky Kneipp Goodbye Stress a zasoutěžit si o balíček plný této kosmetiky? Pak je tento článek právě pro Vás!

zahlavy_goodbyestress

Nebudeme zapírat, jsme velkými fanoušky přírodní kosmetiky Kneipp. O jejích přednostech jsme již přesvědčily nejednoho zákazníka na kamenné prodejně a Vám našim čtenářům a eshopovým zákazníkům dnes představíme řadu kosmetiky Kneipp pod názvem Goodbye Stress.

Goodbye Stress je hit loňských vánoc. Na trhu je tedy tato řada kosmetiky již rok a získala si spoustu věrných a spokojených uživatelů. Hlavní myšlenkou je uvolnit napětí a přeměnit stress v pozitivní energii. Podle odborníků jsou až 2/3 čechů ohroženy stresem. Když jsem si toto slovo zadala do vyhledavače, zobrazil mi neuvěřitelných 60 400 000 výsledků vyhledávání na slovo "stres".

Žijeme v uspěchaném světě. Práce, studium, rodina, povinnosti a v tomto období i vánoční svátky jsou velkou zátěží a proto je třeba se po dlouhém dnu trochu uvolnit.

Testování účinků Goodbye Stressgoodbye-stress-olej-do-vany

Kneipp dlouho vytvářel a mixoval svou recepturu na uvolnění stresu*. Nakonec přišel se složením s rozmarýnem a mátou vodní. Rozmarýn dodává energii a máta vodní zanechá klidnou hlavu. Aby měli jistotu, že je složení účinné, provedli případovou studii s měřením psychofyziologických vlastností. U skupiny pozorovaných lidí změřili aktivitu srdce (EKG), aktivitu mozku (EEG) a aktivitu potních žláz. Polovina lidí se sprchovala teplou vodou a druhá za použití výrobků Goodbye Stress. Po návratu z koupelny proběhlo měření znovu a ti, kteří použili výrobky Goodbye Stress, měli

  • v 95,8 % případů klidnější hlavu,
  • v 95,8 % případů nižší aktivitu srdce,
  • a v 87,5 % případů nižší aktivitu potních žláz.

*Prokazatelné účinky v odbourání stresu potvrzeno vědeckou studií Ústavu pro aplikovanou psychofyziologii.

Udržitelné obaly → s láskou k přírodě

Kneipp také poprvé s touto řadou v ČR představil své 100% recyklované obaly s etiketami z kamenného papíru. K výrobě etiket nepoužívají dřevo, kyseliny ani bělící prostředky. Na 1 tunu tohoto papíru ušetří 20 stromů, 28 tis. litrů vody, 50% energie a také 33% inkoustu. A díky snížení hmotnosti skleněných lahviček snížili emise CO2 o více jak 35 tun za rok.

Jako u všech Kneipp výrobků na trhu se můžeme spolehnout, že zásady jejich kvalitní německé kosmetiky byly dodrženy i u řady Goodbye Stress:slozeni-kneipp-produktu-v2_1

Soutěž o balíček kosmetiky Kneipp Goodbye Stress

A teď již ke zmiňované soutěži o balíček kosmetiky Kneipp Goodbye Stress. Balíček jsme pro vás osobně připravily a obsahuje:

  1. olej do koupele
  2. sůl do koupele
  3. krém na ruce
  4. sprchový gel
  5. tělové mléko
  6. sprchovou pěnu

Abyste mohli vyhrát, stačí vyplnit formulář níže v článku. Stručné a nejdůležitější body pravidel:

  • Soutěž trvá od uveřejnění článku dne 14.12.2021 až do pátku 17.12.2021
  • Losování proběhne 18.12.2021, kdy bude vylosován jeden výherce
  • O výsledku losování bude kontaktován výherce i ostatní soutěžící v den losování
  • Čím rychleji bude výherce reagovat, tím rychleji mu bude výhra doručena (pro případ potíží je v pravidlech uvedena doba doručení výhry 60 dnů, ale nebojte, čím dřív můžeme výherci udělat radost, tím líp)
  • Pro zapojení do soutěže je nutné uvést platnou emailovou adresu, odpovědět správně na soutěžní otázku a dokončit a odeslat formulář níže dle instrukcí

Kompletní pravidla a podmínky ochrany osobních údajů naleznete zde. Přejeme mnoho štěstí!

Vítězem soutěže se stala paní Gabriela Bílá, které byla výhra obratem zaslána. Byla vylosována jako 33. soutěžící v pořadí zapojení do soutěže. Gratulujeme!

podpis článků Autor článku
Denisa Brabcová, DiS.
Specialistka dentálního sortimentu
Tým Zubáček.cz

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.