Hodnocení obchodu

4,8 185 hodnocení
5
169x
4
6x
3
2x
2
0x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 11.3.2021
+ veľký výber tovaru
+ výhodné ceny, akciové sady
+ doručenie na Slovensko (Zásielkovňa)
+ výborná komunikácia a ochota
- platba prevodom na účet zo Slovenska trvá dlhšie, o ten čas sa predlžuje aj vyexpedovanie zásielky (len pre info, neberiem to vyslovene ako nevýhodu)

V tomto obchode som našla pokope všetko, čo som hľadala. V dodávke a na faktúre sa vyskytla jedna nezrovnalosť, na ktorú som upozornila mailom. Z obchodu mi promptne zavolali naspäť, ospravedlnili sa a poslali chýbajúci tovar aj s darčekom.
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, Ano, někdy bohužel nastanou komplikace, ale vždy se snažíme obratem vyřešit k maximální spokojenosti zákazníka. Děkujeme za krásné hodnocení a doufáme, že budete u nás i nadále ráda nakupovat. Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 3.3.2021
Rychlé doručení. Bezvadná komunikace (měl jsem speciální požadavky).
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení a jsme moc rádi, že jste s naším eshopem spokojený. Pokud je to v našich silách, vždy rádi vyhovíme speciálním požadavkům. Přejeme krásný den, Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 1.3.2021
co jsme objednali- to jsme dostali
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení. Vždy jsme rádi, když jsou zákazníci s objednávkou spokojení. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 24.2.2021
Vše OK
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení a také za objednávku. Těšíme se na Váš další nákup. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 21.2.2021
+ jediný obchod, kde se dá daný typ kartáčku sehnat.

extra rychlé doručení. nakupuji zde pravidelně a vždy velká spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, jsme rádi, že u nás ráda nakupujete a ráda se také vracíte. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 20.2.2021
+ Bohatý výběr a rychlost doručení

Chcete-li rychle vyřídit objednávku, objednejte do středy a v pátek to máte doma, popřípadě ve výdejně.
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, velice děkujeme za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 17.2.2021
Bylo mi poraděno ve výběru zboží a jsem spokojen
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, vždy rádi poradíme ve výběru a jsme rádi, že jste s naším obchodem spokojený. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 15.2.2021
+ Zboží do hodiny a půl od objednání předáno do přepravy, neskutečný výkon :). Zásilkovna jako vybraný přepravce je taktéž bezkonkurenční. Zboží dodáno do druhého dne. Spokojenost jako vždy. Děkuji.

Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, Děkujeme za krásné hodnocení a jsme rádi, že se k nám ráda vracíte. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 12.2.2021
+ Překvapivá rychlost jednání.

Transakce proběhla úspěšně. Rychlé jednání a doručení. Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, děkujeme za objednávku a doufáme, že se k nám budete ráda vracet. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 7.2.2021
+ Operativní jednání.

Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a také za objednávku. Těšíme se na Váš další nákup. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 5.2.2021
přehledné stránky, velký výběr, kvalitní zboží, rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení a doufáme, že u nás budete ráda nakupovat i v budoucnu. S přáním krásného dne Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 1.2.2021
+ přehledný web
+ výhodné ceny
+ rychlé dodání
+ výhodné akce
+ výhodná balení

Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení a jsme moc rádi, že jste s naším eshopem spokojená. Přejeme krásný den, Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 18.1.2021
+ rychlost

Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení. Vždy se snažíme expedovat v nejkratším možném čase. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 16.1.2021
- zboží se v eshopu tvářilo jako skladem, ale nebylo.
- Vzhledem k tomu, že to byl jediný shop, který kartáček nabízel (skladem) i když se už produkt nevyrábí a místo informace, že šlo o myl, že produkt již není, tak přišla informace o problémech dodavatel kvůli Corona krizi.
- 14.1.2021 prý měli otevřít opět sklady, ale žádná informace již z eshopu nedorazila

Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, mrzí nás, že jste s naším obchodem nespokojený. Kartáček skladem uváděn opravdu nebyl. Již od 24.12.2020 jsou všechny elektrické kartáčky až na pár výjimek - které jsou opravdu skladem na prodejně - ve stavu "Na objednání". Prověřila jsem raději ve skladu a je tomu opravdu tak. Váš kartáček naposledy prošel naším skladem 9.12.2020 a ještě ten den se vyskladnil a stav skladu je od té doby zůstal na 0 ks. Nevím, kde jste vzal informaci, že se kartáček již nevyrábí. Žádnou takovou informaci my zatím nemáme a kartáček je obsažen v ceníku dodavatele na 1Q roku 2021, takže na ukončení distribuce to zatím opravdu nevypadá. Objednávku jste uskutečnil 5. 1. 2021 21:01:06 a hned druhý den jste byl informován o delší dodací lhůtě s tím, jestli si přejete na zboží počkat, nebo objednávku stornovat. Řídíme se informacemi od dodavatele, které máme k dispozici a ty vždy obratem sdělujeme klientům. V poslední řadě bych ráda uvedla na pravou míru, že v informaci o dostupnosti zboží nehrála roli žádná corona krize, ale pouze informace, že se dodávky zboží na přelomu roku zdržují. Je to tak každý rok, protože sklady jak v ČR, tak i v zahraničí jsou část prosince i ledna uzavřeny. Probíhají dovolené a inventury. Z toho důvodu byla kartáčkům, které nejsou skladem nastavena dostupnost "Na objednání", protože je tomu tak každý rok a nemůžeme garantovat naskladnění do 3 dnů, jak tomu tak obvykle je u neskladových elektrických kartáčků. S přáním pěkného dne Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 11.1.2021
+ Jako vždy zboží přišlo v pořádku

Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, jsme rádi, že u nás rád nakupujete a rád se také vracíte. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 4.1.2021
Milá paní, co vyřešila špatně zadanou objednávku.
Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, rádi vždy vyřídíme přání zákazníků k jejich maximální spokojenosti. S pozdravem Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 31.12.2020
+ Rychlé vyřízení a dodání

Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, Děkujeme za krásné hodnocení a doufáme, že budete u nás i nadále ráda nakupovat. Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 17.12.2020
+ Rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, snažíme se zefektivňovat systém expedice tak, aby doručení bylo co nejrychlejší. Děkujeme za krásné hodnocení a těšíme se na Váš další nákup. S přáním krásných svátků Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 17.12.2020
+ Super, rychlost.
- Nic

Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, děkujeme za krásné hodnocení a jsme moc rádi, že je z Vaší strany spokojenost. S přáním krásných svátků Tým Zubáček.cz
Avatar autora | 7.12.2020
+ Rychlost, cena

Avatar autora (Administrátor) 26.10.2021
Dobrý den, jsme rádi, že jsou naši zákazníci s námi spokojení. Těšíme se na Váš další nákup. S pozdravem Tým Zubáček.cz

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.