Dopřejte pleti dokonalou péči s látkovými maskami Kneipp

Látkové pleťové masky Kneipp hydratují, čistí a zklidňují pokožku. Přináší okamžitou úlevu a osvěžení!

zahlavy_maska kneipp

Na naší pleti je vždy vidět, když na nás působí ve velké míře stres a únava. Každá žena ví, že o svou tvář musí pečovat, aby byla krásná a mladistvá. Některé ženy sází na krémy, některé na slupovací masky či čistící séra. Ne všechny tyto možnosti jsou dostatečně účinné a některé nejsou vhodné pro citlivější typ pokožky. Proto značka přírodní kosmetiky Kneipp přišla se svými látkovými maskami, které jsou účinnější, pohodlnější a bezpečnější.

vyhody-latkove-masky

Sami jsme látkové masky vyzkoušeli, abychom Vám mohli poskytnout zpětnou vazbu, za kterou si můžeme stát. Jaké hlavní výhody bychom vyzdvihli?

Snadná aplikace: sbohem můžete dát míchání ingrediencí, upatlaných prstů od krémů či bolestivému sloupávání tuhnoucích masek. Jednoduše přiložíte a zase sundáte.

Dlouhodobý účinek: maska na obličeji vytváří ochrannou vrstvu, která zabrání odpařování účinných látek a vydrží tedy déle než například krém.

Bez oplachování: po použití nemusíte obličej oplachovat ani se zbavovat zbytků krému.



JEDNODUCHÉ POUŽITÍ VE TŘECH KROCÍCH

Použití je jednoduché a zanechá Vaší pokožku čistou, hydratovanou, pružnou a hebkou na dotek.

PŘED POUŽITÍM APLIKACE PO POUŽITÍ
pred maskou aplikace masky po masce
Pleť nejprve dobře vyčistěte pomocí odličovače či pleťového mléka. Zbavte ji makeupu a nečistot. Stačí aplikace jednou týdně po dobu 15 až 25 minut. Látkovou masku sundejte, pokud si všimnete, že je již suchá. Po použití nemusíte obličej oplachovat. Pokud si povšimnete, že na pokožce zbylo sérum, můžete ho jemně vmasírovat.


Látkové masky jsou velice známé v Jižní Koreii nebo v Japonsku, kde dobily trh s kosmetickým sortimentem. Jsou původem z Asie a Kneipp si jako u všech svých produktů i u látkových masek zakládá na přírodním složení a udržitelnosti. Vyrábí se ze 100% přírodního viskózového fleecu, který je biologicky rozložitelný. Neobsahují mikroplasty, živočišné složky a splňují zásady kosmetických produktů Kneipp:slozeni-kneipp-produktu-v2_1Látkové pleťové masky Kneipp jsou v dostání ve třech variantách a mohou tak pečovat o celou řadu typů pletí a zaměřit se na jejich problémy.

Detox Hydro Kick Chill out
latkova-maska-na-oblicej-kneipp-detox latkova-maska-na-oblicej-kneipp-hydro-kick latkova-maska-na-oblicej-kneipp-chill-out

ingredience-latkova-maska-detox

Složení s výtažky bambusového uhlí, řas a moringy zbaví vaši pokožku až 80 % všech nečistot z okolního prostředí.

ingredience-latkova-maska-hydro-kick

Složení ​​s výtažky máty vodní, agáve a kaktusu přináší okamžité vyživení a intenzivní hydrataci.

ingredience-maska-chill-out

Složení z oleje pačuli a s konopnými semínky zklidní mysl i pokožku. 


Osobně mohu po vyzkoušení vřele doporučit. Látkové pleťové masky Kneipp jsou vše to co popisek říká a mnohem více. O pleť je třeba pečovat a Kneipp přesně ví jak na to!

podpis článků Autor článku
Denisa Brabcová, DiS.
Specialistka dentálního sortimentu
Tým Zubáček.cz

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.