Dárek pro učitele na konci školního roku aneb kytkám už odzvonilo

Přinést dáreček pro paní učitelku či pana učitele na konci školního roku je již nepsaným pravidlem. Učitelé dárečky samozřejmě nevyžadují, ale vždy je nějaká ta drobnost potěší. Jaký dárek ale vybrat, aby učitele skutečně potěšil? Každý rok dostanou paní učitelky spoustu sladkostí a také květin, že by si o prázdninách mohli otevřít květinářství. A co teprve, když je třídním učitelem Vašeho dítka muž? Toho květina asi moc nepotěší.

zahlavy_podekovani ucitelum

Mezi typické dárky pro učitele patří samozřejmě květiny, čokolády a sladkosti, nebo třeba hrníčky. Představte si ale, kolik takových hrníčků dokáže paní učitelka doma využít, když je dostává každý rok? Další možností je také alkohol, ale myslím, že dostat od prvňáčka litr domácí slivovice by dokázal nejednu paní učitelku přivést do rozpaků.

Čím bychom tedy učitele obdarovali my?

To je jednoduché - DÁRKOVÝM POUKAZEM. Je to jednoduchý, lehký a skladný dárek, který si po předávání vysvědčení snadno odnesou domů. Navíc si mohou sami vybrat, co jim udělá největší radost.

Dárkový poukaz od nás mohou učitelé uplatnit buď na eshopu a nebo přímo u nás na prodejně. Vy musíte jen zvolit motiv a hodnotu. Motivů máme v nabídce hned několik včetně nového speciálního motivu s poděkováním za krásný školní rok. Nebo vložíme do voucheru vaši vlastní fotografii na přání. Fantazii se meze nekladou!

Aktuálně vydáváme dárkové poukazy v hodnotě 200 Kč, 500 Kč, 1000 Kč a 1 500 Kč. Můžeme ale na přání vyrobit kupon individuálně dle Vašeho přání.

Hlavní výhody:

  • možnost vytisknout, zalaminovat, doplnit o krásné věnování
  • platnost 6 měsíců
  • možno uplatnit na eshopu i v kamenné prodejně

Přesto, kdybychom museli vybrat něco z našeho sortimentu, co by to bylo?

Dáreček by měl být praktický a vkusný. Neměl by žádného učitele přivést do rozpaků ani urazit. Tady máte od nás další 3 tipy, co vybrat z našeho sortimentu jako poděkování za celý školní rok s malými rošťáky.

orange Prázdniny jsou časem cestování a výletů. Takže ať už paní učitelce nebo panu učiteli doporučujeme pořídit cestovní set od CURAPROXU. Je to originální a praktický dárek. Vyrábí se k 6-ti barevných provedeních a hlavní výhodou je, že se dají dokoupit náhradní součásti, když se opotřebují. Není to tedy obyčejný jednorázový dárek.

Když už jsme u CURAPROXU, jistě všichni známe kvalitní a populární zubní kartáčky CURAPROX. Věděli jste, že se dají sehnat i v limitovaných edicích? Kartáčky mohou být hodně originálním dárkem, zvlášť, když mají na sobě tygří pruhy, květiny, třešničky nebo třeba hvězdnou oblohu.

Prozkoumejte celou nabídku limitovaných edicí, jistě Vás mile překvapí.

curaprox edice
combipack No a v našem třetím tipu zůstáváme také u CURAPROXU. Sice máme v nabídce i spoustu kosmetiky, ale snažily jsme se vybrat unisex dárek, který nikoho neurazí a je originální. Náš poslední tip je tedy dárkové balení všech zubních past CURAPROX BE YOU. Jedná se o šetrné bělící enzymatické zubní pasty, které se vyrábí v šesti ovocných příchutích s perličkami mentolu.

 

Tak co, už máte vybraný dáreček? Co říkáte na náš fígl s dárkovým poukazem? Nebo se Vám líbil nějaký z našich konkrétních tipů?

podpis článků Autor článku
Denisa Brabcová, DiS.
Specialistka dentálního sortimentu
Tým Zubáček.cz

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.