Tipy na vánoční dárky pro ženy 2020

Další rok je za námi a že byl rok 2020 tedy pořádně náročný, o tom není pochyb. Hledáte tedy možnost, jak svým nejbližším vykouzlit úsměv na tváři. V tomto článku se zaměříme na ženy. Jaký dárek by podle nás mohl potěšit vaši maminku, partnerku, babičku, sestru či jinou důležitou ženu ve vašem životě? Společně tedy nahlédneme do našeho vánočního výběru.

Dárkový poukaz neboli Voucher
Cena: 200 - 1.500 Kč
gif Málo kdo ví, že u nás na Zubáček.cz si můžete také zakoupit dárkový poukaz - voucher. Nabízíme dárkové poukazy v částce 200 Kč, 500 Kč, 1.000 Kč a 1.500 Kč. Naše dárkové poukazy zatím čítají 3 předpřipravené motivy a pokud byste chtěli, můžeme do dárkového poukazu zapracovat vámi zaslanou fotografii. Dárkový poukaz Vám zašleme v elektronické podobě, připravíme k vyzvednutí na prodejně nebo zašleme vytištěný na kvalitním 250 g lesklém A4 papíře.
# 1
Cena do 300 Kč
16733-4

Jedna z nejprodávanějších novinek na našem eshopu roku 2020. Curaprox cestovní set, který se nehodí jenom na cestování. Krásné designově vyladěné pouzdro obsahuje skládací kartáček Curaprox 5460 Ultrasoft, jednu z 6 ovocně mentolových příchutí pasty Curaprox Be You a dvě velikosti mezizubního kartáčku.

Nejenom, že to je krásný dárek, ale toto balení není jen na jedno použití. Dokoupit se dají náhradní mini pastičky ve všech variantách, do pouzdra můžete vložit velikost mezizubních kartáčků která vám vyhovuje. Při opotřebování držátka na mezizubní kartáčky jednoduše u nás dokoupíte nové. A to nejdůležitější, ke skládacímu kartáčku můžete dokoupit novou náhradní hlavici ve stejné, nebo jiné barvě. Kombinacím a fantazii se meze nekladou.


toothpaste-productpackaging

Ano, dávat zubní pastu pod stromeček se může zdát jako divný nápad. Ale co když to není obyčejná zubní pasta, kterou seženete v každé drogerii, ale prémiová zubní pasta pro přirozené bělení zubů, bez ohrožení zubní skloviny.

Opalescence zubní pasta je určena pro každodenní použití. Osahuje fluoridy, které chrání před zubním kazem a má příjemnou svěží mátovou příchuť. K dostání ve dvou variantách - Cool Mint pro každodenní použití a osvěžení dechu, Sensitivity Relief s přidanou složkou pro citlivé,  namáhané zuby a dásně.


Kneipp dárková taštička S láskou rozbalená

Každoročním vánočním hitem jsou u nás výrobky Kneipp. Přírodní kosmetika s německou tradicí bez konzervantů, parafínů, silikonů a není testována na zvířatech.

Představujeme vám jednu z letošních novinek. Kneipp dárková taštička z korku, která obsahuje krém na ruce třešňový květ a velice kvalitní balzám na rty Kneipp Černý bez.

Taštička je drobná a ideální na úschovu kosmetiky v kabelce, v batohu, v domácnosti i na cestách.

# 2
Cena do 600 Kč
20585_odvodnovaci-kura

Jedná se sice spíš o letní záležitost, ale darovat můžete pod stromeček například odvodňovací kůru Kneipp, která obsahuje 60 tobolek a 2x 20 šumivých tablet s příchutí ananasu.

Tento dárek využije obdarovaná hned na jaře, kdy se tyto odvodňovací kůry užívají k nastartování metabolismu.


20402_kneipp-darkova-sada-goodbye-stress-2-x-200-ml

Dárková balení přírodní německé kosmetiky Kneipp jsou sázkou na jistotu. V balení zpravidla naleznete sprchový gel a tělové mléko. Přírodní kosmetika bez konzervantů, parafínů a silikonů.

Aktuálně nabízíme tyto dárková balení a všechny je naleznete po prokliknutí odkazu v obrázku.

  • Kneipp dárková sada Goodbye Stress 2 x 200 ml
  • Kneipp dárková sada Radost ze života 2 x 200 ml
  • Kneipp dárková sada Hedvábný květ 2 x 200 ml
  • Kneipp dárková sada Ranní polibek 2 x 200 ml
  • Kneipp dárková sada Mandlový květ 2 x 200 ml

 

20348_kneipp-sada

Sada všech aktuálně na českém trhu dostupných přírodních balzámů na rty Kneipp. Nejedná se o obyčejné balzámy na rty - rychle se vstřebávají a nezanechávají na rtech nechutnou lepkavou vrstvu.

Set obsahuje k vyzkoušení balzám na rty Kneipp Aloe Vera, Mandle, Černý bez a Vanilku.


vína

Set medicinálních vín Herbadent je vhodným dárkem jak pro muže tak pro ženu. Set obsahuje:

Medicinální sladové víno MALTOFERROCHIN, které přispívá k tvorbě červených krvinek. 

Medicinální sladové víno CONDURANGO, které pomáhá při žaludečních obtížích, nechutenství a žaludeční slabosti.

Balení se nachází v kvalitní kartonové krabici na vína s naším originálním polepem.

# 3
Cena do 1.600 Kč
2020 kalendář

Opravdový skvost pod vánoční stromeček představuje tento obří adventní kalendář Kneipp pro rok 2020. Obsahuje 24 produktů kvalitní přírodní německé kosmetiky.

Kalendář je veliký 45 x 57 cm. Uvnitř obdarovaný nalezne esenciální koupelové oleje, masážní oleje, koupelové oleje, tělový olej, sprchové gely, krémy na ruce a tělové mléko.

Originální dárek, který prostě udělá radost každé ženě, která má ráda přírodní kosmetiku a voňavé koupele jako v lázních v prostředí vlastní koupelny.

# 4 Elektrické zubní kartáčky
Cena od 1.399 Kč
Philips-62524115-HX9914_57-RTP-global-001fitconstrainwid2000hei2000

Sonické elektrické kartáčky jsou citlivé k dásním, účinně odstraňují zubní plak a jsou naprosto bezpečné pro pacienty s rovnátky, výplněmi, korunkami nebo zubními náhradami.

Jasná volba pod stromeček, kterou by vám doporučil nejeden stomatolog. Kartáčky jsou cenově značně různorodé. Vždy záleží na značce, příslušenství, počtu režimu čištění. Jistě stojí za to si prohlédnout naší širokou nabídku sonických zubních kartáčků a pokud si nebudete vědět rady, rádi vám poradíme s výběrem.

Navíc k elektrickým zubním kartáčkům Philips teď máme hezké dárečky!

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.