Jaké náhradní hlavice Oral-B jsou pro Vás ty pravé?

zahlavy_oral_hlavice 
 

Že si nevíte rady s výběrem náhradní hlavice ke svému kartáčku Oral-B?

Nevadí, tento článek je právě pro Vás, abychom Vám poradily s výběrem té pravé náhradní hlavice přesně pro Vás. Nejprve je důležité vědět, jestli vlastníte rotační elektrický kartáček, nebo jestli máte méně častý sonický kartáček Oral-B. Každý má jiné preference a potřeby při čištění zubů a proto je i nabídka náhradních hlavic široká. Pojďme se tedy podívat, jaké možnosti nám oblíbený výrobce elektrických zubních kartáčků nabízí.

U hlavic kartáčků Oral-B je výhodou, že nemusíte myslet na to, jestli je již čas hlavici vyměnit. Stejně jako u manuálních zubních kartáčků i u náhradních hlavic se doporučuje výměna po 3 měsících z hygienických důvodů, nebo i po nemoci - ze zdravotních důvodů. Hlavice Oral-B jsou vybaveny speciálními štětinami, které Vás sami upozorní, že je čas na výměnu - postupně ztrácení své tmavě modré zbarvení.

 



Rotační elektrické kartáčky Oral-B

#1 Precision Clean
 náhradní hlavice precision  

Základní a nejpoužívanější náhradní hlavice kartáčků Oral-B. Skládá se se dnou druhů vláken, které jsou složené tak, aby perfektně obepnuly zub a odstranily nežádoucí plak.

Uzpůsobená pro každodenní používání.

 

Dostupné jsou:

2 kusy v balení ►

4 kusy v balení ►

8 kusů v balení ►

 
#2 Sensitive
 náhradní hlavice sensitive  

Ideální volba pro citlivé zuby a dásně. Hlavice Sensitiv je hustě oseta extra měkkými vlákny pro jemné vyčištění zubů. Jsou vhodná i pro pacienty se zánětlivými a krvácivými dásněmi - při parodontóze.

 

Dostupné jsou:

2 kusy v balení ►

4 kusy v balení ►

 

#3 Cross-Action
 náhradní hlavice cross action  

Prémiová kartáčová hlavice Oral-B CrossAction, která má vlákna poskládána v různých úhlech tak, aby odstraňovala plak a čistila zuby i podél linií dásní a v hůře dostupných mezizubních prostorech.

Několika úhlově poskládaná vlákna jsou na hlavici hustě osazená a proto dokonale obepnou povrch zubu a odstraní více plaku než manuální zubní kartáček.

 

Dostupné jsou:

2 kusy v balení ►

4 kusy v balení ►

8 kusů v balení ►

#4 Floss-Action  
 náhradní hlavice floss action

Pokud máte problém s nadměrným usazováním zubního plaku na zubech, ideální volbou pro Vás je hlavice Floss-Action. Vyvinuta se úrovňově zastřiženými vlákny pro snadný přístup do mezizubních prostor a dalších hůře přítomných míst v ústech jako jsou stoličky a okraje dásní.

 

Dostupné jsou:

4 kusy v balení ►

#5 3D White
 náhradní hlavice 3D White  

Pokud Vás trápí pigmentace a skvrny na zubech, které mohou být způsobené jak ze zdravotních důvodů, při těhotenství, nebo i pitím silného čaje a kávy, tak je hlavice 3D White právě pro Vás.

Kartáček se skládá z prostřední gumové leštící části, která se zaměřuje na leštění zubů a odstraňování pigmentace. Kolem středu jsou dokola osázeny štětiny, které dokonale obepnou zub a postarají se o odstranění plaku.

 

Dostupné jsou:

2 kusy v balení ►

4 kusy v balení ►

#6 Trizone
 náhradní hlavice trizone big  

Méně obvyklou volbou je kartáčová hlavice Trizone. Její výhoda spočívá v podlouhlém provedení, které je více podobné klasickému zubnímu kartáčku a je vhodný pro hůře dostupná místa v ústech a zajišťuje pokrytí vyšší plochy zubu.

Kartáčová hlavice se skládá z pevné části (osazena kratšími a delšími štětinami) a pohyblivé části. Pohyblivá část hlavy se nachází na její špičce zajišťují hladší a účinnější čištění zadních zubů.

 

Dostupné jsou:

4 kusy v balení ►

#7 Dětské náhradní hlavice
 náhradní hlavice kids  

I pro děti se samozřejmě vyrábí náhradní hlavice, které jsou přizpůsobena dětským ústům. Díky použité technologii a velmi jemným vláknům jsou vhodná pro děti už od 3 let - samozřejmě pod dohledem a pomoci dospělé osoby.

Dětské hlavice by měli být vždy používány v kombinaci s vhodným dětským kartáčkem značky Oral-B, protože nastavení dospělých kartáčků není uzpůsobeno pro citlivé dětské zoubky.

Dětské hlavice jsou dostupné v několika dětských motivech, které se v dostupnosti liší. Aktuální motivy vždy naleznete na našem eshopu. Vyrábí se v motivech Ledové království, StarWars, Avengers, Cars, Disney princezny, Mickey Mouse...

 

Dostupné jsou:

Star wars 2 kusové a 4 kusové balení

Frozen 2 kusové a 4 kusové balení

#8 Ortho Care
 náhradní hlavice ortho  

Čištění zubů s rovnátky nebývá zrovna jednoduchou záležitostí. S čištěním Vám pomůže speciální hlavice OrthoCare určena pro nositele fixních rovnátek. Skvěle odstraňují vzniklý zubní plak a také příjemně masírují dásně, což ocení každý nositel fixních rovnátek.

Osazení hlavice vlákny je uzpůsobeno pro hladké dosažení prostoru mezi zubem a rovnátky.

Obsahem balení jsou 2 hlavice OrthoCare a jedna bonusová hlavice InterSpace, která je uzpůsobena k čištění zejména zámečků, můstků a jiných implantátů.

 

Dostupné jsou:

3 kusy v balení ►

#9 Interspace
 náhradní hlavice interspace  

Další hlavice uzpůsobena pro nositele fixních rovnátek. Jsou vhodné zejména pro čištění zámečků, ale také v oblasti můstků, korunek a jiných implantátů.

 

Dostupné jsou:

2 kusy v balení ►


 
Sonické elektrické kartáčky Oral-B

#1 Pulsonic
 náhradní hlavice pulsonic  

Hlavice určena pro sonický zubní kartáček Pulsonic od Oral-B. Typický svým dvojitým zakřivením, kde kratší vlákna osazena po obvodu hlavice okolo vyvýšených vláken precizně vyčistí zuby po celém jejich povrchu a zbaví je nežádoucího plaku.

Ideální pro každodenní používání.

 

Dostupné jsou:

4 kusy v balení ►

 

Doufáme, že jsme Vám usnadnily výběr náhradní hlavice přesně na míru Vašim potřebám. Uvědomujeme si, že na trhu máme velkou škálu variant a proto jsem tu pro Vás, abychom Vám poradily. Neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech a nebo na live chatu vpravo dole.

Váš Tým
Zubáček.cz

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.