Salus® Floradix® Gallexier pro zažívání 250 ml
Kód: Z01262Související produkty
Detailní popis produktu
Floradix® Gallexierje přípravek z přírodních surovin obsahující hořké bylinky pro lepší zažívání a trávení.
Floradix® Gallexierje vhodný pro ženy i muže při zažívacích obtížích, při problémech s nadměrným nadýmáním či pálením žáhy nebo při ztrátě chuti k jídlu.
Přednosti výrobku:
- Gallexier obsahuje listy artyčoku, pampelišky a 10 léčivých hořkých bylin prospěšných pro játra a žlučník.
- Podporuje trávení těžkých a tučných jídel.
- Napomáhá zmírnit zažívací potíže.
- Zmírňuje pocit plnosti a působí pozitivně proti nadýmání.
- Napomáhá lepšímu trávení díky intenzivnější produkci trávicích šťáv, zmírňuje pocit plnosti a působí pozitivně proti nadýmání.
- Neobsahuje alkohol, lepek, konzervační látky, barviva ani syntetické přídatné látky, neobsahuje laktózu.
Účinky aktivních složek: Hořké bylinky mají obecně pozitivní vliv na trávicí trakt a lidský organismus.
Artyčok, pampeliška, kurkuma, zázvor a kardamon pomáhají podporovat správné trávení.
Pampeliška navíc přispívá k normální funkci střevního traktu a ve spojení s kurkumou povzbuzuje chuť k jídlu.
Směs ovocných koncentrátů a med zlepšují vstřebávání a dodávají příjemnou chuť.
Složení přípravku: Vodný extraktz (75%): listů artyčoku (Cynara scolymus), listů pampelišky (Taraxacum officinale),kořene hořce (Gentiana lutea), kořene kurkumy (Curcuma longa), nati řebříčku (Achillea millefolium),kořene zázvoru(Zingiber officinale), plodu fenyklu (Foeniculum vulgare),květu heřmánku (Matricaria recutita), kůry pomeranče (Citrus aurantium), listu vachty trojlisté (Menyanthes trifoliata), plodu kardamomu (Elettaria cardamomum), Fruktózový sirup.
Skladování: Protože produkt neobsahuje konzervační látky ani barviva, je nutné jej po otevření uchovávat v ledničce a spotřebovat do 4 týdnů.
Dávkování a užívání: Jednou denně 30 minut před jídlem nebo po jídle. Děti od 12 let a dospělí 1x denně 20 ml.
Obsah: 250 ml
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.