Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVINKY

arr3Nově jsme upravili ceníky dopravy!Všechny objednávky, které mají hodnotu vyšší než 1500,- bez DPH při platbě předem posíláme na...

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 189 Kč
do 4 dnů
naše cena 315 Kč
do 4 dnů
naše cena 200 Kč
skladem
 

RECENZE

Přidáno: 21.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nákup byl zrušen telefonicky ze strany obchodu. Paní na telefonu mi pouze suše oznámila, že si zboží koupil někdo přede mnou - což za prvé nechápu jak je možné, že obchod přijal více objednávek na jednu položku skladem v jednom kusu a objednávku mi potvrdil - alespoň ten automaticky skladový systém(který bývá spolehlivý). Nicméně -stane se, někdo špatně naklikl množství skladem nebo tak. Ale za druhé se neomluvila a už vůbec nenabízela žádnou kompenzaci v podobě já nevim, poštovného zdarma na příští nákup, slevy i kdyby 5%, čehokoliv co by člověk ohodnotil jako snahu trochu si to u zákazníka napravit. Prostě nemáme, takže nazdar - po týdnu čekání kdy už jsem spíš vyhlížela balík ze dveří (byl v tom tedy i Nový rok), protože obchod samozřejmě ukazoval expedici na pohodu i mezi svátky. Mini obchůdek mám sama a teda slušnost by mi nedovolila se takhle zachovat k zákazníkovi, kdyby byl důvod nerealizace obchodu na mé straně.

 

 

Přidáno: 20.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

zajímavé produkty

Proti:

delší doba dodání,

 

Přidáno: 16.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

psali, že bude zboží dostupné do 4 dnů, jsou to skoro dva týdny a zboží nikde

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

v den přijetí objednávky jste byl emailem informován, že zboží je na cestě ze zahraničí a předpokládaný termín dodání je 14 dní. Dnes jste i obdržel email, že zboží bylo naskladněno a je na cestě k Vám. Zboží dovážíme ze zahraničí a dodací lhůty mohou být delší, na což je upozorňováno i v popisu produktu. Rychlost dovozu se někdy bohužel nestřetne s vysokou poptávkou zákazníků.

S pozdravem
Tým Zubáček.cz
 

Přidáno: 05.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji.

Pro:

Velký výběr zboží za příznivé ceny

Proti:

Žádná nevýhoda

 

Přidáno: 20.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

spokojen

 

Přidáno: 11.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Zbozi dorazilo v poradku a celkem rychle na to ze je pred vanoci. Doprava pres ulozenku. Obchod doporucuji !

 

Přidáno: 09.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

vstřícné jednání a ochota poradit,zboží odeslané v době,kdy bylo stanoveno

 

Přidáno: 27.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Solidní ceny
Rychlost dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

S přáním pěkného dne.

Tým Zubáček.cz
 

Přidáno: 27.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V obchodě nakupuji pravidelně a mohu ho jen doporučit.

Pro:

rychlé doručení
cena
přehledný web

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za pěkné hodnocení a doufáme, že s naším obchodem budete i nadále spokojena.

S pozdravem
Tým Zubáček.cz
 

Přidáno: 14.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod Zubáček velmi rychle zareagoval na stažení jednoho typu zubního kartáčku z trhu. V neděli jsem objednala a v úterý vyzvedla. Jsou naprosto úžasní a spolehliví! Rozhodně nákupy doporučuji!

Pro:

úžasný obchod, reagující velmi rychle na poptávku, ochota v komunikaci, nabídka zboží skvělá

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za pěkné hodnocení a těšíme se na Vaši další objednávku.

S pozdravem

Tým Zubáček.cz
 

Přidáno: 26.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Kvalita a čas :-)

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme za pěkné hodnocení a těšíme se na Vaši další objednávku.

S pozdravem

Tým Zubáček.cz
 

Přidáno: 24.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi příjemná komunikace, okamžité řešení komplikace po telefonu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Jsme rádi, že jste byla s naším obchodem spokojena. Doufáme, že se k nám budete ráda vracet.

S pozdravem

Tým Zubáček.cz
 

Přidáno: 20.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

super rýchla dodávka - seriÓzny prístup

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Děkujeme moc za hodnocení a budeme se i nadále snažit udržet vysoký standard péče o naše zákazníky.

S pozdravem

Tým Zubáček.cz
 

Přidáno: 24.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Splnili mi velké přání nabídkou možnosti objednat zboží, které je nedostatkové.

Pro:

nabídka, která jinde není

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

Jsme rádi, že jste byla s naším obchodem spokojena. Budeme se i nadále snažit nabízet Vaše oblíbené zboží.

S pozdravem

Tým Zubáček.cz
 

Přidáno: 06.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi milá prodavačka.Zakázka dobře vyřešena.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za krásné hodnocení a těšíme se na Váš další nákup.

S pozdravem

Tým Zubáček.cz